Homepage
In Memoriam
Pictures
Drawings
Belongings
Music
Testament
Last letter
Execution
Newspaper articles
History
Statement of crime
Gary heeft uw hulp nodig
Als Gary een nieuwe voorgeleiding wint...
Online Petition
Governor invited to witness execution
Letters to the governor
Letters to the parole board
Friend of the victim forgives Gary
Hoe kom ik in contact met
Hoe kan ik geld geven
Wat gebeurt er met het geld als het hof het verzoek afwijst
Gebeden
Nieuws
Links

Wat gebeurt er met het geld als het hof het verzoek afwijst:

We willen hier nog niet echt over nadenken, maar als het hof Gary's verzoek voor een nieuwe voorgeleiding afwijst, zal het geld gebruikt worden voor de begrafenis en overbrenging van het lichaam. Als Texas namelijk besluit nog een onschuldige man te vermoorden via de doodstraf wil Gary niet begraven worden in de staat Texas of ergens anders in de Verenigde Staten. Als de dromen die hij samen met zijn vrouw Claudia heeft nooit mogen uitkomen, wil hij graag begraven worden in Munchen, waar Claudia woont. 

Dus mocht het zo zijn dat het hof besluit om Gary te vermoorden, zal het geld dat is ingezameld voor Gary's verdediging worden gebruikt om de begrafenis en de vlucht naar huis te betalen, zodat hij in ieder geval na zijn dood vlakbij zijn vrouw kan zijn. Gary wil begraven worden op een begraafplaats vlakbij Claudia's huis.

Wanneer er meer geld op de rekening voor de verdediging van Gary staat dan hiervoor nodig is , zal het geld worden gedoneerd aan de Texas Defender Service, een non-profit organisatie die gevangenen op death row helpt. De Texas Defender Service is een grote hulp voor Gary geweest. Zij werken gratis en we willen hen graag geld geven, maar we kunnen ons dat nog niet veroorloven.

 
   
 
Download deze pagina in PDF formaat (Portable Document Format) met Acrobat Reader Top
 
  Webdesign 2001 by KonzeptWeb.com, 2002 by asd-sign.de - Realised by asd-sign.de